5 Handle med pakke med havre såvel som honning den tilstand såvel som lette hudfarve

i mange år efter ende har vi også fået at vide om fordelene ved DIY hjemmelavet aftale med pakker med havre såvel som honning, Som et par af dem er grunden til, at vores bedstemødre såvel som mødre så så smukke ud. Vores forfædre havde dengang ikke industrielle lyngange såvel som cremer til Ecuadors fodboldlandshold Trøje at hjælpe dem med hudlysbehov dengang. Hvad de gjorde var at se på køkkenområdet for et svar, såvel som over tid havde de allerbedste hudstrukturer at flagre.
Spekulerer på, hvorfor bedstemor altid glødede, selv uden nogen makeup på? Vi skal fortælle dig hendes trick – fem omhandler pakke med havre såvel som honning, der fungerer som magi.

Hvorfor bruge Honey Deal med Pack med havre?
En aftale med pakke med havre såvel som honning hjælper ikke kun med at fjerne huden af døde celler, snavs såvel som snavs, men hjælper med næring af huden, fugtning af Bayer 04 Leverkusen Trøje den samt at holde den gratis fra pletter, pletter såvel som den skadelige UV -solstråler også.
Se på de fem opskrifter, der deles nedenfor på Honey Deal med Pack samt havregrynaftale med pakker, samt høste fordelene ved aftale med pakker lavet af dem også i huset.
Kilde: dabblesandbabbles.com1. Banan såvel som havregryn
Ingredienser:

1 moden banan
1 kop havregryn
1 spsk. Vand

Til denne opskrift ville du kræve en stor moden banan såvel som en kop havregryn. Læg de to komponenter i en blender med en spiseskefuld vand samt bland den til en sløv skummende base. Anvend aftalen med pakke såvel som vent på en halv time, eller indtil pakken tørrer op. Med dine fingre skal du omhyggeligt skrubbe aftalen med Pack Off samt bruge cirkulære bevægelser til det samme. Dette ville hjælpe dybe stand såvel som at rense aftalen med såvel som at eliminere hudorme. Du skal gøre dette tre gange om ugen samt se nøjagtigt, hvordan huden takker dig senere.
Kilde: Thenewpotato.com2. For at eliminere acne -ar
Bumser såvel som acne -ar kan være ekstremt irriterende i ansigtet, hvorfor vi gerne vil vise dig en modgift i typen af en aftale med pakke for at få fjernet hud. Din hud er ekstremt følsom, hvorfor du kræver at være ekstremt forsigtige, når du køber industriprodukter, fordi mange af dem har kemikalier i det, der kan gøre meget mere skade end gavn.

Ingredienser:
1/2 spsk honning
1 spsk havregryn

Hvad du kræver er en halv spiseskefuld honning blandet med en spiseskefuld havregryn. Påfør pastaen på din aftale med en halv time såvel som vent. Tøjvask af under køligt vand såvel som Pat Dry. Dette kan gøres to gange om ugen for de allerbedste resultater at se.

[Læs også: Fremragende havre til fremragende hud]
Kilde: vitalproteins.com3. For at hjælpe med at stramme huden
Ingredienser:

4. At slå de skadelige UV -solstråler
De skadelige UV -stråler af solen kan spille ødelæggelse med vores hud. Du har måske hudkræft, hudproblemer, solbrune samt aldringsindikationer snart, hvis du ikke inspicerer angrebet af gratis radikaler. Hvad du kræver er en antioxidant -flush, som ville komme med denne gamle aftale med Pack.
Ingredienser:
1/2 kop jordbærpasta
1 cup ostemasse
1/2 kop havregryn

Bland de tre sammen såvel som skriv en gooey pasta. Påfør pastaen som en aftale med maske såvel som vent på ti minutter. Vaskeri af med køligt vand såvel som Pat Dry. Dette er en pakke, der kan bruges fem gange om ugen.
Kilde: ediblelifeinyyc.blogspot.com5. Stop olieakkumulering på Southampton FC Trøje huden
Fedtet hud er en forbandelse såvel som en velsignelse at have, hvorfor den har brug for yderligere pleje. Lige da huden er fedtet, skal du ikke forsømme kravet om dyb hudkonditionering såvel som omhu.
Ingredienser:
1 skål havregryn
1 spsk. Honning
Citronsaft
1 æggehvide

Bland de fire komponenter såvel som type en pasta, som burde bruges på huden. Vent på en halv time såvel som derefter skyl det af med køligt vand. Gør dette to gange om ugen!
Kilde: NaturalbeautiesFloral.comdo Lad os forstå, hvis du har din egen hjemmelavede havregrynaftale med pakker at dele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post