Mine drømmes kjole. Bogstaveligt talt.

Jeg elsker dette mønster. Nogen sendte mig linket i sidste uge (kan ikke finde e-mailen, hvis det var dig, vær venlig at gøre krav på kredit i kommentarerne), og jeg har tænkt på det lige siden.

Faktisk vågnede jeg den anden morgen, at jeg havde drømt om, at jeg havde købt og syet dette mønster (i en grøn-hvide gingham), og at det hængte på bagsiden af ​​min syrumsdør. Det var ikke … ønske det havde været!

Har du sy-relaterede drømme? Jeg finder ud af, at hvis jeg ikke syer, når jeg er vågen, efter et stykke tid vil jeg begynde at se, mens jeg sover. Enten gør jeg ting som dette (og er virkelig skuffet, når jeg vågner op), eller jeg har drømme, hvor jeg laver umulige ting, som sæbe-boble ballgowns. En gang i en drøm lavede jeg et nederdel af et stof, der var lavet af dimes, smeltede og slået tynde, men med Roosevelts ansigt stadig synligt. (I drømmen var det ikke tungt.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Frygt for frygten for failuremay 1, 2008
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer
Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaren 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post